Την πεποίθηση ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε ο Λέαντρο Αλβαρεζ. Ο έμπειρος μέσος της «ελαφράς ταξιαρχίας», απάντησε σε φιλάθλους, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργανώτριας και αναφορικά με την παραμονή στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόνισε: «Είμαι σίγουρος γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε σκληρά γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Χρειάζεται δουλειά κι αυτό κάνουμε μαζί με τον προπονητή. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από την σκληρή δουλειά. Μακάρι να τα καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είναι χαρούμενος ο κόσμος, η διοίκηση, φυσικά κι εμείς. Αυτή η ομάδα που μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την κατηγορία επέστρεψε σε αυτήν, το αξίζει».

Ο Αλβαρεζ μίλησε και για την συνολική εικόνα που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δει καμία ομάδα που να έχει σταθερή εικόνα έτσι ώστε να ξέρουμε τα όριά της. Νομίζω ότι είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Βλέπεις την ίδια ομάδα την μια Κυριακή να φτάνει στη νίκη και την άλλη όχι. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει σταθερή εικόνα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα αλλάζουν αν εξαιρέσει κανείς τον Ολυμπιακό που έχει πετύχει το απόλυτο. Οι υπόλοιπες ομάδες αναζητούν ακόμα την ισορροπία τους. Πιστεύω ότι όταν την βρουν οι περισσότερες, τότε θα δούμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οσον αφορά στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την «νεοφώτιστη» ΑΕΛ Καλλονής, ο μέσος του Απόλλωνα, επεσήμανε: «Μετά από δύο εκτός έδρας ήττες ξαναγυρίζουμε στο σπίτι μας όπου ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Άρη. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι κάτι σαν μια μικρή ρεβάνς για εμάς. Όχι απέναντι στον αντίπαλό μας αλλά απέναντι στα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Μια νίκη θα μας δώσει ηρεμία. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε τη στήριξή των φίλων του Απόλλωνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης