Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Κιβρακίδη στο 19’, ενώ για τους Περιστεριώτες σκόραραν οι Λε Ταλέκ (50’) και Ναπολεόνι (85′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η αποφασιστικότητα των Κρητικών να εκμεταλλευτούν την έδρα τους μετουσιώθηκε σε γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του ματς. Στο 19’ ο Αποστολόπουλος σέντραρε ο Κιβρακίδης έδιωξε πάνω στο δεξί δοκάρι, και η μπάλα αφού χτύπησε στο σώμα του κατέληξε στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει την υπεροχή, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο γήπεδο οι Λε Ταλέκ και Μπρίτο, οι οποίοι έδωσαν ώθηση στους Περιστεριώτες. Μάλιστα ο πρώτος χρίστηκε σκόρερ στο 50’, όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο, πέτυχε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 75’ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Μιλούνοβιτς, που εκτέλεσε απευθείας φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε για την ομάδα του Ατρόμητου και έφερε την υπογραφή του Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ιταλός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του.

Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-2 (Novasports 1)

Γκολ: 19′ αυτ. Κιβρακίδης – 50′ Λε Ταλέκ, 85′ Ναπολεόνι
76′ δοκάρι ο Μιλούνοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Γκνιάτιτς, Μιλούνοβιτς, Στανισάβλιεβιτς, Σελίν – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ούμπιντες

Κόκκινες κάρτες:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (85′ Γουνδουλάκης), Ντίνας (65′ Γκόμες), Μιλούνοβιτς (77′ Μενδρινός), Γιακουμάκης.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46′ Μπρίτο), Γοδόι (46′ Λε Ταλέκ), Πίτου Γκαρσία (67′ Στόιτσεφ), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης