Σε ένα παιχνίδι όπου καταγράφηκαν δύο ανατροπές στο σκορ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-2 του Πλατανιά στα Περιβόλια. Στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 10’, ενώ ο Πλατανιάς πήρε κεφάλι με τους Κουλιμπαλί (14’) και Τόρες (50’). Στο 52’ ο Ντίνας ισοφάρισε, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69’ ο Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στον αγώνα και ανταμείφθηκε. Μόλις στο 10’ ο Δώνης έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στον Καρέλη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ. Η απάντηση του Πλατανιά ήταν άμεση. Δύο λεπτά μετά ο Τόρες σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με αποτέλεσμα ο Κουλιμπαλί να πάρει τη μπάλα και με πλασέ να νικήσει τον Κοτσόλη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου χάθηκε στο 28’, με τον Κουτρουμπή να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά το κόρνερ του Νάνο, αφού ο Τόρες τον πρόλαβε. Πριν το τέλος του σαρανταπεντάλεπτου ο Τριανταφυλλόπουλος έχασε τη μπάλα και ο Τζιλβάν Γκόμες με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 50ο λεπτό. Σε μία αντεπίθεση ο Μενδρινός από αριστερά βρήκε τον Νέπλιακ, ο οποίος με τακουνάκι πάσαρε στον Τόρες, με τον τελευταίο να σκοράρει.

Το 2-1 διατηρήθηκε μόλις για δύο λεπτά, αφού στο 52’ ο Νάνο εκτέλεσε κόρνερ με πάσα και ο Ντίνας μέσα από τη μεγάλη περιοχή με απευθείας διαγώνιο συρτό πλασέ σκόραρε και ισοφάρισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 69’. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 3-2 με τον Ζέκα, σε μία φάση, όπου ο Πέτριτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολίμπα, όμως ο σκόρερ πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στην άδεια εστία.

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-3 (Nova 1)

Γκολ: 10′ Καρέλης (Παναθηναϊκός), 14′ Κουλιμπαλί (Πλατανιάς), 50′ Τόρες (Πλατανιάς), 52′ Ντίνας (Παναθηναϊκός), 69′ Ζέκα (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες κάρτες: Δώνης, Κουτρουμπής, Κοτσόλης

Κόκκινες κάρτες:

Πλατανιάς: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Αζράκ, Αγκιλέρα (68′ Τετέ), Μενδρινός (80′ Ναζλίδης), Τσουράκης (76′ Μιλούνοβιτς), Γκόμες, Τόρες.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Δώνης (57′ Μέντες), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Πέτριτς (76′ Μπούρμπος), Πράνιτς, Καρέλης (85′ Κλωναρίδης).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης