To έκτο του μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Πλατανιάς, καθώς την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάγια Μπανανά.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ με την U20 μέτρησε 14 συμμετοχές και ένα γκολ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ΠΑΕ και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα του Πλατανιά. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν, μου εξήγησαν αναλυτικά το πλάνο, το σχέδιο και τους στόχους της ομάδας και με έπεισαν ότι αξίζει να είμαι μέλος της.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια και να αποτελώ ένα σημαντικό γρανάζι του αγωνιστικού συστήματος της ομάδας. Στόχος μου είναι, επίσης, να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης