Πανέτοιμος για τον αυριανό (15/1, 19.30, ΝΟVA 1) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο είναι ο Πλατανιάς.

Οι Κρητικοί, μετά την εμφατική νίκη (3-0) επί του Πανιωνίου, φιλοδοξούν κόντρα στους Περιστεριώτες να κατακτήσουν ακόμα ένα «τρίποντο» που θα τους απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» των Χανίων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με μια πρωινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του στην οποία συμπεριελήφθησαν 19 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αυτής έμεινε ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος πάντως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και οι τραυματίες Τζίλβαν και Νέπλιακ, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθουν. 

Στον αντίποδα, κανονικά στην αποστολή μπήκε ο Φιγκέιρα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε μετά το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς και ο ταλαντούχος άσος, Νικηφόρος Τσοντάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 19 εκλεκτοί του Χριστόπουλου είναι οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κοκκαλάς, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ολιμπά, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης