Η χειμερινή σεζόν ξεκίνησε για τους Έλληνες αθλητές με τα γνωστά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, να δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στην προπόνηση τους.

Η στεγανοποίηση της οροφής στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ έχει καθυστερήσει, με αποτέλεσμα οι πρώτες δυνατές βροχές της σεζόν να αφήνουν έντονα τα σημάδια τους στον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη σημερινή καταιγίδα πλημμύρισαν ο διάδρομος του μήκους και ο χώρος όπου είναι το στρώμα του ύψους και του επί κοντώ, καθώς και η αίθουσα με τα βάρη, που μέχρι την περσινή σεζόν, δεν αντιμετώπιζε αντίστοιχο πρόβλημα.

Η Πολιτεία είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι την παραχώρηση του ποσού των 600.000 ευρώ για την ανακατασκευή και συντήρηση των χώρων στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανόταν και το κλειστό προπονητήριο, όπου γυμνάζεται η εθνική ομάδα, αλλά ακόμη τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει.

«Η οροφή στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ έχει δεκάδες τρύπες, που δεν αποκλείεται να έχουν αυξηθεί. Είναι πιο αναγκαίο από ποτέ, η διοίκηση του σταδίου να αναζητήσει τη λύση, που θα βγάλει από το αδιέξοδο τους πρωταθλητές μας. Μην ξεχνάμε πως στο κλειστό του ΟΑΚΑ γυμνάζονται μεταξύ άλλων ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου, Κώστας Φιλιππίδης και ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης Λούης Τσάτουμας», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης