Τα «ερυθρόλευκα» φαίνεται ότι προβάρει ο Ερνάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο, όσον αφορά στο ύψος της οψιόν αγοράς του παίκτη, μετά την περίοδο δανεισμού.

Έτσι όπως όλα δείχνουν ο 23χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα, θα πιάσει τελικά λιμάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2/8) να ολοκληρωθεί θετικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας η εν λόγω μεταγραφική υπόθεση/

Δύσκολη η υπόθεση του Ζαμπράνο

Αντίθετα δύσκολα μοιάζουν τα πράγματα για τους Πειραιώτες, όσον αφορά στην υπόθεση του Ζαμπράνο, με την υπόθεση να είναι αρκετά περίπλοκη.

Πάντως δεδομένου ότι έχει ήδη τραβήξει πολύ η ιστορία στο θέμα του Περουβιανού στόπερ είναι πιθανό το σίριαλ με τον Ζαμπράνο να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (3/8), ανεξάρτητα με την κατάληξη που θα έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεπέρασαν τις 14.000 διαρκείας

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή από την πειραιώτικη ΠΑΕ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν και το φράγμα των 14.000 εισιτηρίων διαρκείας. Στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας είναι το μεγάλο ρεκόρ των 18.250 και μάλιστα υπάρχει η αισιοδοξία πως θα σπάσει κι αυτό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης