Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων ηττήθηκε με 2-0 σκορ από την Κροατία σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Περιστέρι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την κατοχή και έχασε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Ανδρεόπουλο (6΄), Μαυρία (34΄) και Γούτα (35΄), όμως στην πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια οι Κροάτες έφτασαν στο 0-1 με τον Ρογκ στο 41΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέα χαμένη ευκαιρία για την Εθνική (47΄ Κωνσταντινίδης), αλλά και πάλι ενάντια στη ροή της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν στο 69΄, όταν ο Πάσαλιτς εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της ελληνικής άμυνας.

«Οι παίκτες βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά. Ήθελα να δω την αγωνιστική τους κατάσταση και γι΄ αυτό το λόγο αγωνίστηκαν όλοι τους στο ματς. Δεχθήκαμε την ήττα από μια ομάδα πιο έτοιμη, όμως υπάρχει το ταλέντο και ο χρόνος που απομένει έως τον Σεπτέμβριο θα είναι σύμμαχός μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας.

Eλλάδα: Χουτεσιώτης (46΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης (67΄ Μπολάκης), Χουχούμης (59΄ Σιώπης), Γούτας, Τζανετόπουλος (59΄ Ρισβάνης), Ανδρεόπουλος (46΄ Χαρίσης), Μαυρίας, Δώνης (59΄ Γροντής), Ιωαννίδης (67΄ Γιακουμάκης), Φούντας (46΄ Μύγας), Τσιλιανίδης (46΄ Σουνάς)

Κροατία:
Μίκουλιτς, Μικάνοβιτς (84΄ Κάπαν), Μίλιτς, Ραντόσεβιτς (46΄ Ίβανσιτς), Σιμούνοβιτς, Μίσιτς, Πάσαλιτς, Κροβίνοβιτς, Κόλιγκερ (84΄ Ίκιτς), Ρογκ (84΄ Πέγιτς), Μάριτς (46΄ Κις)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης