Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη η Εθνική Παίδων ποδοσφαίρου (U17), καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 σκορ στο Σαράγιεβο, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013 στην Σλοβακία.

Η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προηγήθηκε με τέρμα του Μπάσιτς στο 31’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 53’ διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική μας κατάφερε να μειώσει με τον Νιούμαν στο 68’, ωστόσο στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα που θα της χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ομάδα του Παχατουρίδη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Δεληγιανίδη στο τέλος του αγώνα.

Μετά από δύο αγωνιστικές η Εθνική Παίδων βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Χάιλοβιτς, Μέμιγια, Χαϊρουλάχοβιτς, Μάκιταν – Παπασπύρος, Νιούμαν

Κόκκινες:
80΄+ Δεληγιαννίδης

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σακίμπ Μαλκότσεβιτς):
Κάρατσιτς, Χάιλοβιτς (80΄+ Όμαζιτς), Μέμιγια, Μπάσιτς, Μπιχόγεβιτς, Μπούροβιτς (61΄ Τζανάνοβιτς), Ράντοβατς, Αγκανσπάχιτς, Αντέμοβιτς, Χαϊρουλάχοβιτς (73΄ Φρίγιακ), Μάκιταν.

Ελλάδα (Θεόδωρος Παχατουρίδης):
Ηλιάδης, Τζιτζικαλάκης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλίνος, Τουμανίδης (41΄ Στάικος), Νιούμαν, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης (58΄ Σαλιάκας), Δώνης (41΄ Παπαδόπουλος).

Η βαθμολογία του ομίλου μας μετά από δύο αγωνιστικές:

1. Σλοβενία 4 (1-0)
2. Γαλλία 3 (3-2)
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 3 (3-4)
4. Ελλάδα 1 (1-2)

*Την πρόκριση για την τελική φάση παίρνουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, καθώς και οι δύο καλύτερες τρίτες από τους συνολικά δεκατρείς ομίλους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης