Όπως συνέβη και στο ματς ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και στον ΠΑΟΚ, έτσι και σ’αυτόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Γλυφάδα, ο νικητής αναδείχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί κι επιβλήθηκαν με 10-9 (ο κανονικός αγώνας τελείωσε 6-6) του ΑΝΟΓ, παίρνοντας το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή (ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί), ήταν συγκλονιστικό και η Γλυφάδα απείλησε με τη δεύτερη μεγάλη έκπληξη της ημέρας, μετά τον αποκλεισμό της Βουλιαγμένης από τον Υδραϊκό.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Φίλιππος Καραμπέτσος έπιασε τα δύο τελευταία και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, καθώς ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι του τριφυλλιού ο Παπαδόγκωνας.

Η σειρά των πέναλτι: Χατζηγούλας 0-1, Κόχειλας Ν. 1-1, Κουλιεράκης 1-2, Σαρτζετάκης 2-2, Παπαδόπουλος 2-3, Χαραλαμπόπουλος απέκρουσε ο Πλατίδης, Αγγελίδης απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Θεοδωρόπουλος 3-3, Γιαννόπουλος απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Παπαδόγκωνας 4-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-1, 2-1, πέν. 4-3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης