Χωρίς τους φιλάθλους του καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός τους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες του για την τελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Oι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή να δώσουν τους επόμενους δύο αγώνες τους κεκλεισμένων των θυρών για επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι του προηγούμενου μήνα με τον Παναθηναϊκό και ως εκ τούτου στα δύο εντός έδρας ματς με τον ΝΟΒ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές επειδή θεωρήθηκε υπότροπος, ενώ οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα έφεσης, η οποία όμως δεν αναμένεται να εκδικαστεί πριν τον πρώτο -τουλάχιστον- αγώνα του στον Πειραιά για τους τελικούς της Α1. Οι εντός έδρας αγώνες με τη Βουλιαγμένη είναι προγραμματισμένοι για τις 22 και τις 27 Απριλίου.

Επίσης, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στον Πανιώνιο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Εθνικό και η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα εκτίσει την ποινή της τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης