Στο 0-0 έμεινε η Εθνική ομάδα με την Πορτογαλία στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη, ωστόσο επιθετικά δεν προβλημάτισε σχεδόν καθόλου τους γηπεδούχους Πορτογάλους!

Επόμενο ραντεβού της Εθνικής με τη Νιγηρία στις 3 Ιουνίου στη Φιλαδέλφεια και με τη Βολιβία στις 6 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική ήταν νωθρή στο ξεκίνημα, με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να απειλήσουν σε τρεις με τέσσερις περιπτώσεις την εστία του Καρνέζη, ο οποίος ήταν σταθερός και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σάντος έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν το μηδέν μέχρι το 45’. Το κακό όμως ήρθε στο 40’ όπου ο Παπασταθόπουλος λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε!

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Μάλιστα η Πορτογαλία έχασε τον ενθουσιασμό της και δεν απείλησε ιδιαίτερα την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φετφατζίδης έδωσε μια επιθετική πνοή στους «γαλανόλευκους», όμως το 0-0 δεν άλλαξε!

Πορτογαλία – Ελλάδα 0-0 (Mega)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Εντουάρντο (46′ Μπέτο), Κόστα, Άλβες, Περέιρα, Νάνι (83′ Ράφα), Βελόσο, Αλμέιδα, Γουίλιαμ, Πόστιγκα (46′ Αλμέιδα), Βαρέλα (70′ Βιεϊρίνια), Έντερ (65′ Αμορίμ).

Ελλάδας (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης (46′ Καραγκούνης), Μανιάτης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (63′ Φετφατζίδης), Σαμαράς (85′ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (63′ Γκέκας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης