Οδηγίες προς τους φίλους του ΠΑΟΚ έδωσε η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενόψει του αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA για το παιχνίδι με τη Ζίμπρου.

Η ανακοίνωση:

«Ενόψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στόχο αφενός την προστασία της ομάδας και αφετέρου την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο διευκρινίζει για ακόμη μια φορά τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και η χρήση πυρσών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, καπνού κ.ό.κ. ακόμη κι αν η χρήση τους περιοριστεί στις κερκίδες. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι υπότροπη και γι’ αυτό το λόγο τιμωρούνται ακόμη πιο αυστηρά αξιόποινες πράξεις κι αυτό έγινε εξαιρετικά σαφές μετά και το τελευταίο πρόστιμο που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ. Ευχαριστούμε προκαταβολικά όλους τους φιλάθλους που κατανοούν και σέβονται τα παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παίξει ποτέ ξανά μόνος…

– Απαγορεύεται -και τιμωρείται με κλείσιμο κερκίδων ή και ολόκληρου του γηπέδου- η χρήση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό και υβριστικό περιεχόμενο. Επίσης απαγορεύεται να υπάρχουν φίλαθλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα στα διαζώματα τα οποία πρέπει να φαίνονται κενά και άμεσα προσβάσιμα.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30, εκτός της Θύρας 8 που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους και τα εκδοτήρια θα λειτουργούν: από τις 09:00 το πρωί ως την έναρξη του αγώνα εκείνο μπροστά από την μπουτίκ και από τις 16:00 και το εκδοτήριο μπροστά από τη Θύρα 4. Για την αγορά πακέτου εισιτηρίων ή μεμονωμένου απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στη φάση των ομίλων».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης