Την απόκτηση του Ντάνιελ Γκάλιτς ανακοίνωσε κι επίσημα την Τετάρτη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής Κροάτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κάζμα (Κουβέιτ 2012-13), την Αγιέλο Κοριλιάνο (Ιταλία 2011-12), Κούνεο (Ιταλία 2010-11), Μπλάντοστ Ζάγκρεμπ (2003-2010), υπέγραψε με το «τριφύλλι» συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την οικονομική βοήθεια που έδωσε προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 27χρονου ακραίου.

Ο Γκάλιτς θα αντικαταστήσει στους «πράσινους» τον Ζακ Πενόλιο, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη, Ντάνιελ Γκάλιτς (Danijel Galic). Ο γεννημένος στις 14/4/1987 ακραίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι μέχρι το τέλος της σεζόν και θα αντικαταστήσει τον Ζάκαρι Πενόλιο. Ο Γκάλιτς έχει αγωνιστεί στην Κάζμα (Κουβέιτ 2012-13), την Αγιέλο Κοριλιάνο (Ιταλία 2011-12), Κούνεο (Ιταλία 2010-11), Μπλάντοστ Ζάγκρεμπ (2003-2010).

Το «ευχαριστώ» σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος κάλυψε εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του διεθνούς Κροάτη ακραίου, Ντάνιελ Γκάλιτς».

«Τέλος» ο Πενόλιο

Εν τω μεταξύ οι πράσινοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ζακ Πενόλιο:«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό ακραίο, Ζακ Πενόλιο και τον ευχαριστεί για τις προσπάθειες που κατέλαβε με την ομάδα αλλά και για την άψογη συμπεριφορά του προς το Σύλλογο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης