Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση, μακράν την κορυφαία της καριέρας του στην Ευρωλίγκα και με ranking στο 34 δεν οδήγησε μόνο τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη αλλά αναδείχθηκε MVP της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ.

«Δεν αλλάξαμε κάτι. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα. Το πρόβλημά μας στον πρώτο αγώνα ήταν στην επίθεση. Σήμερα παίξαμε ως Ολυμπιακός. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και επιβάλαμε τον ρυθμό μας» δήλωσε ο πρωταγωνιστής της πειραϊκής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μού αρέσει να στέκομαι σε ατομικές εμφανίσεις. Παίζουμε ως ομάδα, δουλεύουμε ως ομάδα. Είναι παιχνίδια σαν αυτό, με πίεση και κίνητρο, που μ΄ αρέσει να παίζω. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα ήταν καταπληκτικοί» πρόσθεσε.

Όσο για τη συνέχεια; «Σήμερα απλά έγινε το 1-1. Θα το χαρούμε λίγο σήμερα. Θα δούμε τα θετικά και θα ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το σημερινό παιχνίδι για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Η Μπαρτσελόνα όσο δυνατή είναι εντός έδρας, άλλο τόσο δυνατή είναι και εκτός».

Ο Πρίντεζης δεν παρέλειψε, βεβαίως, να στείλει το μήνυμά του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Ας έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα και μακάρι να περάσουμε στο φάιναλ-4, που ξέρουμε ότι το θέλουν πολύ» απάντησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης