Ο Διονύσης Δημόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Κώστας Χαλκιάς, επικαλούμενος «… μεταβολή σημαντικών προσωπικών του δεδομένων που αφορούν στην αναδιαμόρφωση των επόμενων πλάνων του και της, για το λόγο αυτό, έλλειψης του αναγκαίου χρόνου που απαιτείται για την περαιτέρω ορθή εκπλήρωση των καθηκόντων του στον Σύνδεσμο».

Ο Χαλκιάς παραιτήθηκε και από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ, με τη θέση του να καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, Παναγιώτης Κόρμπος, που μάλιστα πήρε και τη θέση του ειδικού γραμματέα. Παράλληλα υπήρξε και αναδιάρθρωση του Δ.Σ., καθώς ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει ως απλό μέλος και τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Γιάννης Λαζανάς, ενώ νέος ταμίας αναλαμβάνει ο Σταμάτης Συρίγος. Ο Κώστας Πούλιος διατηρεί τη θέση του γενικού γραμματέα και το προεδρείο συμπληρώνεται από τα μέλη Κώστα Κιάσσο, Κώστα Κωνσταντινίδη και Άγγελο Βέρτζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διονύσης Δημόπουλος μετά την εκλογή του έκανε την εξής δήλωση: «Η κορυφαία τιμή που μου έγινε, με την ανάδειξή μου ως προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, μετά την παραίτηση του Κώστα Χαλκιά, δεν αλλάζει, επί της ουσίας, τίποτα απ΄ όσα μέχρι τώρα γνωρίζατε για εμένα. Είμαι και παραμένω ισότιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, μαζί με τους άλλους εκλεγμένους συναδέλφους, απλός και ταπεινός αγωνιστής.

Αξίζουν πολλές ευχαριστίες και αναγνώριση σε όλους όσοι υπηρέτησαν τον Σύνδεσμό μας ως πρόεδροι, πριν από εμένα. Όλοι τους έκαναν το καλύτερο δυνατό, στο μέτρο των συνθηκών και των δυνάμεων του Π.Σ.Α.Π. Κοιτάμε το χθες με υπερηφάνεια, ζούμε το σήμερα με αποφασιστικότητα, έχουμε στόχους για το αύριο.

Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές, συνεχίζοντας τον αγώνα, διορθώνοντας ό,τι χρειάζεται να γίνει με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώντας να εδραιώσουμε ό,τι θεμελιώθηκε στον τομέα της ασφάλισης, των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών, της δημιουργίας του Εγγυητικού Ταμείου, της καθημερινής επαφής με τους συναδέλφους, της αντιμετώπισης των προβλημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει, μαζί με τους άλλους φορείς του ποδοσφαίρου, να συνεργασθούμε ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, να δρομολογηθούν λύσεις σε ζητήματα, να αγωνισθούμε και πάλι, για τα αυτονόητα και πέρα απ΄αυτά. Οι πιο πολλοί συνάδελφοί μας, ειδικά μάλιστα στην Football League, αγωνιούν για την επιβίωση, επειδή δεν παίρνουν τον, χαμηλό, μισθό τους.

Ο Π.Σ.Α.Π. αντλεί δύναμη απο τους ποδοσφαιριστές, για αυτούς αγωνιζόμαστε ώστε να έχουν το δικαίωμα να απολαμβάνουν σωστές συνθήκες δουλειάς, να ανταμείβονται με αξιοπρέπεια, να παίρνουν αυτά που δικαιούνται, σε σχέση με το υψηλών απαιτήσεων, υποχρεώσεων, κινδύνων και επιβαρύνσεων επάγγελμά τους, να αισθάνονται ότι αυτοί είναι και θα παραμείνουν πάντα, οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο.

Ως μέλος της Διοίκησης του Π.Σ.Α.Π., δεσμεύομαι, μαζί με όλα τα άλλα μέλη του Δ.Σ., ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον ποδοσφαιριστή. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και περίεργοι, ιδιαίτεροι. Όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και όλοι αναγκαίοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης