Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ τον επαναληπτικό αγώνα (30/10) με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε την Πέμπτη με το ευρύ 3-0 των Θεσσαλών στην Τούμπα και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι που έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν έκαναν το 1-0 στις καθυστερήσεις (45+1΄) του πρώτου ημιχρόνου όταν ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης υπολόγισε λάθος την πορεία της σέντρας-σουτ του Γεωργιάδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Βούκιτς, ο οποίος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κι έκανε το 2-0 στο 75΄, ενώ στο 83΄ ο Νέτσιντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία που επέστρεψε στην 11άδα του Δικεφάλου και αποθεώθηκε από τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46΄ Βούκιτς), Γκαρσία (79΄ Τζαβέλλας), Νίνης (66΄ Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84΄ Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63΄ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης