Νίκη που θα φέρει και πάλι την ηρεμία στην Τούμπα, αναζητά απόψε (21:05, OTE SPORT 2) ο ΠΑΟΚ στο Κισινάου με αντίπαλο την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις σημαντικές απουσίες, αλλά και το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τα επεισόδια στην προπόνηση της Δευτέρας και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν παίκτες του «δικεφάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα, πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς για το συμβάν με τους Βίτορ και Τζαβέλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε:

«Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3. Στον άσο θα ξεκινήσει ο Γλύκος, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κατσικά, Σκόνδρα, τον Κίτσιου δεξιά και τον Ρατς αριστερά. Τη μεσαία γραμμή θα συνθέσουν οι Τζιόλης, Μαντούρο, Κάτσε και την επίθεση οι Μακ, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Μάρτενς, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Περέιρα. Εκτός εμείνε ο τραυματίας Γκολάσα καθώς και οι Τζαβέλλας, Βίτορ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης