Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει ότι περνά από το χέρι του και θα καταγγείλει τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στην «Τούμπα», στο παιχνίδι ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, με την οποία ο Ολυμπιακός απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και λήψη μέτρων προκειμένου να μην βρεθεί άλλη ομάδα στη θέση των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στους Πειραιώτες υπάρχει δυσφορία για τους τρεις εισαγγελείς, τους παρατηρητές του αγώνα, αλλά και την αστυνομία για τη στάση τους κατηγορώντας πως δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα όσα συνέβησαν και δεν προστάτεψαν την αποστολή.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει επίσημη καταγγελία στην UEFA για την μπανάνα που πέταξαν από την κερκίδα στον Λεάντρο Σαλίνο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων, φημολογείται πως ήδη έχει ζητήσει να της σταλούν βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα δυσάρεστα έγιναν στην Τούμπα για να επιληφθεί του θέματος.

Παράπονα υπάρχουν και για την ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως ο Γιώργος Σαρρής προτίμησε να μείνει απαθής, οι παρατηρητές δεν έκαναν το καθήκον τους και ο διαιτητής Μάνταλος δεν έπρεπε να επιτρέψει την ολοκλήρωση του αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης