Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Europa League αναζητά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (22:05, Novasports 2) την Εστορίλ στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής.

Μετά την ήττα από την Ντιναμό Μόσχας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, οι «πράσινοι» θέλουν τους βαθμούς που θα τους φέρουν σε τροχιά πρόκρισης. Ο Γιάννης Αναστασίου θα ξεκινήσει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ρόλο αμυντικού χαφ θα πάρει ο Λαγός, που θα έχει βοήθειες από τους Ζέκα και Πράνιτς. Ο Κλωναρίδης ή ο Ντίνας θα καλυψει μία θέση στην πλάγια γραμμή και ο Μπαϊράμι θα βοηθά τον μοναδικό προωθημένο Πέτριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Ατζαγκούν Πέτριτς, Μπούι, Καρέλης και Τριανταφυλλόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπεγκ και Μέντες.

Οι Πορτογάλοι θα ξεκινήσουν με τους Κιέζιτσεκ, Μάνο, Ταβάρες, Ρουμπέν Φερνάντες, Εμίντιο Ράφαελ, Ντιόγκο Αμάντο, Φιλίπε Γκονσάλβες, Σέμπα, Μπρούνο Λόπες, Μάρτιν Καμπρέρα και Κούκα.

Στον πάγκο θα είναι οι Βάγκνερ, Τόζε, Φερναντίνιο, Άντερσον Λούις, Αφόνσο Τάιρα, Μπρούνο Νασιμένο, Κλέμπερ, Ντιόγκο και Αρτούρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης