Μολονότι αναγνώρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ρομπέρτο επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

«Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την κλήρωση, γιατί θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε να έρθει αυτή η στιγμή. Μπορούμε να παλέψουμε και ελπίζουμε να είναι αυτή η δική μας στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά αυτό μας έβγαλε η κλήρωση. Σίγουρα αποφύγαμε τα μεγάλα «θηρία» όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν παύει η Γιουνάιτεντ να είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Έχει εμπειρία από την διοργάνωση.

Έχουμε δύο μήνες από την πλευρά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Ευελπιστώ να εμφανιστούμε δυνατοί και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των αγώνων».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013, 13:04

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης