Το εγκώμιο του Ντούντου, ο οποίος σκόραρε και στο τρίτο διαδοχικό του παιχνίδι, κρίνοντας με το γκολ του το ντέρμπι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη έπλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά την επικράτηση με 1-0 επί των «κιτρινόμαυρων» στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων από την ίδια πόλη, ήθελαν να κερδίσουν και οι δύο, ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πρέσαρε. Είχε δύο καλές ευκαιρίες για κάποιο γκολ, εμείς είμαστε κουρασμένοι θέλαμε αλλά δε μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε.  Ο Εργοτέλης με Ρομάνο, Κούμπικ έχει καλή ποιότητα. Είναι πολύ μεγάλη νίκη για μας, για τους βαθμούς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, οι βαθμοί έχουν σημασία. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζει κι όταν δεν παίζει».

Για τον Ντουντού
: «Έχει τεράστια εμπειρία και του δίνω συγχαρητήρια. Παλεύει λες και είναι 20 ετών, αυτό θέλουμε στον ΟΦΗ».

Για το αν οι 33 βαθμοί φτάνουν στον ΟΦΗ για να εξασφαλίσει την παραμονή του: «Η σωτηρία θα κριθεί στους 35 ως 37 βαθμούς. Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα που έχουμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσουμε το ίδιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης