Kάτοικος Γκελζενκίρχεν θα δηλώνει μέχρι τον Ιούνιο του 2018 ο Ατσούτο Ουτσίντα, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Σάλκε για τρία επιπλέον χρόνια.

Ο Ιάπωνας δεξιός μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μέσος, εντάχθηκε το 2010 στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας, προερχόμενος από την πατρίδα του και τους Κασίμα Άντλερς, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 132 επίσημα παιχνίδια με τους «βασιλικούς μπλε» με απολογισμό δύο γκολ, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας το 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σπουδαία νέα για μας. Ιδιαίτερα οι φίλαθλοί μας στην Ιαπωνία θα είναι ενθουσιασμένοι» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελτ, και πρόσθεσε: «Πετύχαμε τον στόχο μας να “δέσουμε” μακροχρόνια άλλον έναν παίκτη στην περίπτωση του Ατσούτο, ο οποίος είναι απίστευτα αξιόπιστος και έχει αγωνιστεί σε ένα σταθερά υψηλό επίπεδο για μεγάλο διάστημα».

Από την πλευρά του, ο 26χρονος άσος δήλωσε χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο και συμπλήρωσε: «Η Σάλκε είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος με καταπληκτικούς φιλάθλους, οι οποίοι με στηρίζουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Η ατμόσφαιρα στη “Φέλτινς Αρένα” αποτελεί φαινόμενο. Θέλω να συνεχίσω να ξεπληρώνω τους φιλάθλους μας για την πίστη που έχουν δείξει σε μένα με περισσότερες καλές εμφανίσεις τα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης