Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Σάββας Θεοδωρίδης (γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935). Στις 7 Φεβρουαρίου του 1953 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι: Στο Ολυμπιακός – Αστέρας Αθηνών 4-0, για το Κύπελλο Ελλάδος, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Για όσους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι γύρω στα 65, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ήταν ο ήρωας των παιδικών τους χρόνων. Δεν ήταν σκόρερ. Δεν έβαλε τα γκολ του Γιώργου Σιδέρη. Μόλις οκτώ χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό. Έχοντας όμως αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του στον Ολυμπιακό, είναι σήμερα για την «κόκκινη» οικογένεια ένας ζωντανός θρύλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από κάθε ματς βρίσκεται στη φυσούνα του «Καραϊσκάκης» για να κάνει hi-5 με τους ποδοσφαιριστές. Να τους χτυπήσει στην πλάτη. Να τους εμψυχώσει. Στη συνέχεια, στέκεται όρθιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα εκτός έδρας ματς. Έχοντας πάντα στην αριστερή εσωτερική τσέπη του σακακιού του μια μικρή εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη! Για να πάνε όλα καλά. Δεν φοβάται τίποτα και όπως λέει: «ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν και δεν τρομοκρατείται». 

Αυτό δήλωσε και αποκλειστικά στo zouglα.gr, μια ημέρα πριν από το σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντνίπρο, για τη φάση των «32» του Europa League αλλά και τέσσερις ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.  

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης