Για τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του σε Έλληνες δημοσιογράφους από τη Μόσχα όπου βρίσκεται για την εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η μόνη σωστή ομάδα της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για αυτό αγαπάω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η δικιά μου πόλη και θα είναι η δικιά μας πόλη. Και εκεί όλοι θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά ο Σαββίδης.

Αναφορικά με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, που σημαδεύτηκε από τις πολλές διακοπές, είπε: «Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ, αν φοβάμαι κάτι, είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα».

Μίλησε, μάλιστα, για τις διακοπές που σημειώθηκαν, έκανε λόγο για «παιδικό σταθμό» προσθέτοντας ότι: «Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει “φύγετε” και μετά λέει “όχι επιστρέψτε”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε μια «ευχή» για τους συλλόγους της πρωτεύουσας: «Για 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης