Με τις… ευλογίες της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, η Λιντς άλλαξε χέρια και το 75% του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας ανήκει από σήμερα στο Μάσιμο Τσελίνο.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των «παγωνιών», η νυν ιδιοκτήτρια αρχή, GFH Capital, επιβεβαιώνει ότι θα διατηρήσει στην κατοχή της το 25% των μετοχών κι ότι ο Σαλάχ Νουρουντίν θα παραμείνει στην προεδρία, όπως και ο Ντέιβιντ Χέιγκ σε αυτή του διευθύνοντα συμβούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία της οικογένειας Σελίνο, Eleanora Sport Limited, κατέχει, πλέον, τα ηνία του συλλόγου, παραδίδοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και την σφραγίδα επικύρωσης της συμφωνίας από την Football League, στην οποία ανήκει ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ (δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας).
 
Ο 57χρονος Ιταλός επιχειρηματίας γεωργικών μηχανημάτων, που προσπαθεί να πουλήσει την Κάλιαρι, έχει…έντονο παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί δύο φορές για απάτη και βρίσκεται εν αναμονή της δίκης με την κατηγορία της υπεξαίρεσης, κάτι που ίδιος αρνείται επίμονα.

Αφίχθη στο Γιορκσάιρ την περασμένη εβδομάδα για τις συζητήσεις με τους πρώην ιδιοκτήτες και φέρεται να ήταν…πίσω από την απομάκρυνση του προπονητή, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ την περασμένη Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της GFH αναφέρει: «Η διοίκηση είχε πάντα για βασική της αρχή τη δημιουργία μίας μακροπρόθεσης δομής ιδιοκτησίας, μέσω της συνεργασίας, με σκοπό και στρατηγική να βάλει τα θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Λιντς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης