Σοβαρή υποψηφιότητα για να κατακτήσει ένα από τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν από τον 2ο όμιλο στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έβαλε η Κέρκυρα.

Οι «Φαίακες» επικράτησαν την Πέμπτη με 3-0 σκορ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και έβαλαν «φωτιά» στον όμιλο, αφού η πρόκριση θα κριθεί στο πέσιμο της… καρό σημαίας, με όλες τις ομάδες να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπερτίν (75′, πέναλτι) και Χαβίτο (78′, 84′). Την τελευταία αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του 2015, η Κέρκυρα (3β.) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (1β.), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα (4β.) θα παίξει στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3β.).

Κέρκυρα: Kουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Καρντόσο (57΄ Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (61΄ Γκόμεζ), Γεωργακόπουλος (46΄ Χαβίτο)

Απόλλων Καλαμαριάς:
Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεργιανός, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Μπερτίν, Ακασού, Μπιτσάκος (29΄ λ.τ. Ολίσε), Ευσταθίου (58΄ Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62΄ Γαλανόπουλος), Γκέσιος, Νατσιόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης