Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα αποτελούν το μήλο της έριδος για τους μεγιστάνες της Ευρώπης, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει πλέον τον πρώτο λόγο σε όλα τα σενάρια.

Με τη βοήθεια των σαουδαραβικών κεφαλαίων η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να φέρει στην «πόλη του φωτός» τον προπονητή της Ρεάλ, αφού όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Sport 10», στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές επετεύχθη συμφωνία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της Παρί, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί και οι συνεργάτες μπορεί να εξέφραζαν την επιθυμία να διατηρήσουν στο τιμόνι της ομάδας τον Κάρλος Αντσελότι, έχοντας σε δεύτερο πλάνο τον… Γκουαρδιόλα, αλλά ο «Special One» κέρδισε τους ιθύνοντες των πρωτευουσιάνων, ανατρέποντας τα δεδομένα!

Ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τους «μερένχες», όμως η πορεία της «βασίλισσας» στο Πρωτάθλημα, έχει κάνει πολλούς να τον αμφισβητούν ανοιχτά.

Πάντως η πληροφορία περί συμφωνίας του Πορτογάλου τεχνικού με την Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στο προσκήνιο την ίδια μέρα, που αναμένεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στο πρόσωπό του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης