Σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Ανάκογλου από την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο έχει έρθει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έδωσε τα χέρια την Τετάρτη με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Πέτρο Θεοδωρίδη και πλέον απομένει να τα βρει με τον παίκτη, ώστε ο ταλαντούχος άσος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του δικέφαλου κατέθεσαν πρόταση ύψους 3.5 ετών στον νεαρό μέσο και ευελπιστούν ότι θα τους πει το πολυπόθητο «ναι». Πάντως το «αγκάθι» της υπόθεσης για την ΑΕΚ είναι ότι για τον ποδοσφαιριστή έχει κινηθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τον έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό για να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στο «enwsi.gr» ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων ανέφερε σχετικά: «Εμείς σαν Πανσερραϊκός δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ και τα έχουμε βρει. Πλέον απομένει η ΑΕΚ να τα βρει με τον παίκτη και τον μάνατζερ του.

Δεν μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στον παίκτη, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του. Απλά αν γίνει τώρα η μεταγραφή, ο Πανσερραϊκός θα πάρει κάποια χρήματα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να αναφέρουμε. Αν ο παίκτης τα βρει με την ΑΕΚ, τότε θα κλείσει η μεταγραφή»,.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης