Λίγο μετά τις 10.00 υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, προεξάρχοντος του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Χέμπερτ Χούμπελ.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο της συζήτησης, με τον εκπρόσωπο της παγκόσμιας ομοσπονδίας να ευχαριστεί δημόσια τον υφυπουργό για την πρωτοβουλία του να προσκαλέσει στην Αθήνα εκπροσώπους της FIFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε εδώ για να συμβουλεύσουμε, όχι για να πάρουμε αποφάσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο κι όχι η πολιτική» τόνισε ο κ. Χούμπελ και στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα όσον αφορά στα γεγονότα: «Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια…» δήλωσε.

Από τη μεριά του, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τον ευχαρίστησε που ήλθε στην Ελλάδα και τόνισε ότι η Πολιτεία αλλά και η ΕΠΟ ζητούν τη συμβολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας, προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό, οι εκπρόσωποι του Τύπου αποχώρησαν, προκειμένου οι κ.κ. Βασιλειάδης, Χούμπελ, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, να συζητήσουν σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι στις 12.00 ο Χέμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης