Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Ενόπλων και τον προπονητή της, Γιώργο Σκροπολίθα, για το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στη Νότια Κορέα, αλλά και στον Τζώρτζη Δικαιουλάκο για τον πρώτο τίτλο στην Τουρκία με τη γυναικεία ομάδα της Φενέρ.

Η ανακοίνωση για την Εθνική Ενόπλων αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για ακόμα μία φορά η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί την Εθνική για την επιτυχία που σημείωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση και κατάφερε να δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει «χτίσει» με διακρίσεις στα μεγάλα τουρνουά. Οι Ελλάδα και ιδιαίτερα τα Σώματα Ασφαλείας έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περηφάνια γι αυτήν την ομάδα.

Ο ΣΕΠΚ επιθυμεί να συγχαρεί τον προπονητή Γιώργο Σκροπολίθα, τους συνεργάτες του, τους αθλητές καθώς και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων για αυτή την σημαντική επιτυχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση για τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο:

«Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η δεύτερη θητεία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Σάκη Παραλίκα, νίκησε με 52-48 τη Γαλατάσαραϊ και ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς κατέκτησε το Super Cup Τουρκίας. Κορυφαία για τους νικητές ήταν η Τζαντέλ Σέριλ Λάβεντερ που τελείωσε με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης