Ο Τζον Τέρι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τσέλσι για ακόμα ένα χρόνο. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας μέχρι το 2016.

Η «σημαία» της ομάδας του «Στάμφορντ Μπριτζ» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι. Μετά το Λιγκ Καπ που κατακτήσαμε πρόσφατα, ελπίζω πως εγώ οι παίκτες, ο προπονητής θα συνεχίσουμε να φέρνουμε επιτυχίες στο σύλλογο. Με κάνει πολύ περήφανο να αγωνίζομαι για ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ. Και όπως πάντα θα ήθελα και τώρα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη συνεχή στήριξή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέφερε: «Αυτό το συμβόλαιο δεν είναι για να του πούμε… ευχαριστώ. Είναι επειδή ο Τζον παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι αμυντικός κλάσης. Είμαι χαρούμενος που αξίζει στο 100% αυτό το νέο συμβόλαιο, μετά από μια σεζόν που έχει ήδη παίξει 40 ματς».

Ο Τέρι από το 1998 έχει αγωνιστεί 661 φορές με την Τσέλσι και έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, 3 Λιγκ Καπ, 5 Κύπελλα Αγγλίας, 1 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Γιουρόπα Λιγκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης