Οι ιθύνοντες της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία CARNA και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ως χορηγός του ονόματος των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το όνομα της μεγαλύτερης αγοράς κρεάτων θα φέρει κι εφέτος ο ιστορικός σύλλογος του Απόλλωνα, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της εταιρείας ‘CARNA’, Χρήστου Μιχαλάκου, να ανανεώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα, ως χορηγός- ονομασίας.

Έτσι, η εμπορική ονομασία της ομάδας για το 2015-2016 θα είναι ‘Απόλλων CARNA’, με την οποία και θα αγωνιστεί στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υποσχόμενη νέες κι ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις.

Επειδή, το μότο της εταιρείας ‘CARNA’ είναι πως ‘εσείς δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο’, η αγορά κρεάτων επέλεξε και στο αθλητικό κομμάτι να δώσει το όνομά της στον καλύτερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Μιχαλάκος, σταθερά υποστηρικτής της ομάδας του Απόλλωνα, βρίσκεται κι εφέτος δίπλα του, στη νέα ελπιδοφόρα χρονιά, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαρίσει σε όλο το φίλαθλο κόσμο μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον επιχειρηματία, Χρήστο Μιχαλάκο, για την έμπρακτη στήριξή του, έχοντας κοινό παρανομαστή το όραμα να κατακτήσει ο σύλλογος την κορυφή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης