Την επιθυμία του να φορέσει στο μέλλον και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ελληνικό Μέσο ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος στράικερ στο www.paoworld.gr

-Τζιμπρίλ, επιστροφή στην Ελλάδα έστω και για λίγο. Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις σε γνώριμα μέρη και συναντάς και πάλι καλούς σου φίλους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα στην Ελλάδα. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα και για να σου πω την αλήθεια μου έρχονται στην σκέψη πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα χρόνια που πέρασα στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Πάντα θεωρώ πως είναι πολύ καλό για εμένα να επιστρέφω στην Ελλάδα».

-Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει και πάλι να σε δει με το τριφύλλι και το «9» στην πλάτη και να φωνάξει το «Οε οε οε οε Τζιμπρίλ Σισε». Θα έχει την ευκαιρία; Θα επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό;

«Όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπάω την ομάδα και πόσο πολύ αγαπάω τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το έχω πει πολλές φορές και έχει αποδειχθεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Από την πλευρά μου μπορείς να θεωρείς δεδομένη την επιθυμία μου να επιστρέψω στον σύλλογο. Νομίζω ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. Ναι, νομίζω ότι θα έρθει η στιγμή που θα παίξω και πάλι για τον Παναθηναϊκό φορώντας την πράσινη φανέλα».

-Από την ημέρα που έφυγες από την ομάδα έχεις κάνει πολλές αναφορές στον Παναθηναϊκό μέσω των socialmedia αλλά και μέσω των δηλώσεών σου. Ενημερώνεσαι ακόμα για τα πάντα γύρω από τον Παναθηναϊκό;

«Μαθαίνω συνεχώς τα νέα του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μην είμαι εδώ, πλέον, αλλά ενημερώνομαι συνεχώς για τα νέα της ομάδας. Είχα και μία πάρα πολύ καλή συζήτηση με τον κύριο Αλαφούζο. Η αλήθεια είναι πως έκανε τα πάντα για να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση και να επιστρέψω στην ομάδα και το σέβομαι αυτό πραγματικά και τον ευχαριστώ.

Μαθαίνω τα πάντα. Για τις μεταγραφές, για τις αλλαγές των προπονητών. Με «πονάει» αυτό που συμβαίνει, αλλά αυτά είναι στο ποδόσφαιρο. Αυτήν την χρονιά πρέπει να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Και να ξεκινήσουμε από την καλύτερη βάση για του χρόνου. Ακόμα ανήκω στην ομάδα. Μια φορά Παναθηναϊκός, πάντα Παναθηναϊκός».

-Μετά την επιστροφή σου στο αγγλικό πρωτάθλημα και την QPR, γύρισες σελίδα και πήρες την απόφαση να πας στο Κατάρ. Πως είναι τα πράγματα εκεί;

«Στο Κατάρ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από την Ευρώπη. Τελείως διαφορετικά από όσα είχα συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετική κουλτούρα. Και στον πολιτισμό αλλά και στον αθλητισμό. Οι άνθρωποι εκεί αγαπούν το ποδόσφαιρο και της ομάδες τους, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πηγαίνουν στο γήπεδο.

Συνήθως παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με ότι γίνεται στην Ευρώπη. Και φυσικά απ’ όλο αυτό είναι κάπως δύσκολο για έναν παίκτη σαν εμένα που έρχεται από την ευρωπαϊκή κουλτούρα να βρει το κίνητρο που ψάχνει για να παίξει ποδόσφαιρο. Πλέον νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως και είναι πιο εύκολα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης