Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκους Μπεργκ έφερε προβληματισμό στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός φορ υπέστη κάταγμα κλείδας και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο μήνες με αποτέλεσμα στο «τριφύλλι» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού.

Παράλληλα, ο Μλάντεν Πέτριτς αντιμετωπίζει μυϊκά προβλήματα κατά καιρούς και μάλιστα αποχώρησε με τράβηγμα στον προσαγωγό από το ζέσταμα, πριν το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Καρέλης δεν σκοράρει αρκετά, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Μπερίσα, που θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει στους «πράσινους» ως δανεικός από τη Ρόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον τραυματισμό του βασικού επιθετικού οι «πράσινοι» έχασαν μία τεράστια μονάδα και ήδη στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από το «τριφύλλι» το ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ.

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, ακολουθεί το παιχνίδι με την Μίντιλαντ στη Δανία για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με αρκετές απουσίες και έχει ως στόχο να υπερασπιστεί το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Νοκ-άουτ για το παιχνίδι στη Δανία εκτός από τον Μπεργκ, είναι ο Πέτριτς και ο Κλωναρίδης, ενώ πιθανότατα εκτός μάχης θα βρεθεί και ο Πράνιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης