Στα αστεία, όπως τα χαρακτήρισε, γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Σκόνδρας, μετά την ήττα με 4-3 από τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεχθήκαμε αστεία γκολ από λάθη δικά μας. Η ομάδα και στο πρώτο και στο δεύτερο αντεπεξήλθε καλά και τα λάθη στοίχισαν. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε να πάνε όλα καλά», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μπακ στο συνδρομητικό κανάλι.

Για το αν υπήρξε χαλάρωση μετά το 1-2
: «Δεν χαλαρώσαμε σαν ομάδα. Μπήκαν δύο γρήγορα γκολ, το τρίτο από λάθος δικό μου. Η ομάδα δεν χαλάρωσε έκανε λάθη, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τι να κάνουμε, συνεχίζουμε».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες:
«Οι ελλείψεις ήταν σημαντικές, είχαμε πολλές, παίξαμε με τρεις πίσω και μετά το αλλάξαμε. Μπήκαν δύο αστεία γκολ από λάθη προσωπικά. Αν δεν δεχόμασταν τα γκολ, σαν ομάδα ήμασταν καλύτεροι και θα βάζαμε εμείς περισσότερα. Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά».

Για το γκολ που πέτυχε με ανάποδο πόδι:
«Κάνουμε προπονήσεις με τα αδύναμα πόδια μας. Έχω αρκετά καλό αριστερό πόδι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να είναι το ίδιο με το δεξί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης