Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Εράζεμ Λόρμπεκ θα στερηθεί η Εθνική Σλοβενίας στο προσεχές Μουντομπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην Ισπανία.

Ο πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ομοσπονδία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί, θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα και το πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσει (πολλές είναι οι πιθανότητες για αρθροσκόπηση), αλλά το σίγουρο είναι πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Γιούρι Ζντοβτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στην εμπειρία του.

Ο Ζντοβτς δήλωσε σχετικά με την απουσία του Λόρμπεκ: «Αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτοιμος. Ήλπιζα ότι αυτό δεν θα συμβεί, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε μια ομάδα με την οποία είμαστε μαζί από την πρώτη ημέρα και έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της.

Οι υπόλοιποι παίκτες -θα πρέπει πλέον να είναι σαφές- φέρουν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Ο Εράζεμ, πάντως, χάρη στην επιμονή του προσπάθησε με κάθε τρόπο και ήθελε να είναι εκεί μαζί μας. Ειλικρινά ελπίζω ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι στην εθνική από την πρώτη ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης