Ο «αστέρας» της Λίβερπουλ και πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με 29 τέρματα, Λουίς Σουάρες, υποστήριξε πως οι οπαδοί της ομάδας θα χρειαστεί να παραμείνουν ήρεμοι, καθώς οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον παράγοντα πίεση της τελικής ευθείας των τεσσάρων αγώνων που απομένουν για τη λήξη και να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ουρουγουνός επιθετικός, του οποίου τα γκολ είναι ένας από τους κύριους λόγους που η Λίβερπουλ βρίσκεται «μια ανάσα» από τον τίτλο, παραδέχθηκε πως δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα ΜΜΕ, καθώς πιστεύει ότι όχι μόνο δεν θα του κάνει καλό, αλλά επίσης θα του δημιουργήσει άγχος, το οποίο σίγουρα δεν χρειάζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι φυσιολογικό για τους φιλάθλους μας να είναι ενθουσιασμένοι και να συζητάνε για τις ελπίδες μας» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Ουρουγουανός και συνέχισε:

«Όταν βρίσκομαι έξω για ψώνια με την οικογένεια μου, συναντάω φιλάθλους που μου το αναφέρουν. Απαντάω με τον ίδιο τρόπο σε όλους. Να παραμείνουν ήρεμοι και να μην ανησυχούν. Θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Για τους παίκτες, είναι μάλλον καλύτερα εάν δεν συμμετέχουμε σε παρόμοιες συζητήσεις.

Προσωπικά, πιστεύω πως, εάν δεν παρακολουθήσω τηλεόραση, ακούσω ραδιόφωνο ή διαβάσω για εμάς στο ίντερνετ, είναι καλύτερα. Γνωρίζω την κατάσταση. Το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε γι’ αυτό ακόμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σουάρες αποθέωσε τον τεχνικό των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θα είναι το φαβορί να κατακτήσει το βραβείο του προπονητή της χρονιάς, εάν η πρωτοπόρος Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή δύο βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι, μπορέσει να κερδίσει τα υπολειπόμενα τέσσερα ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο Νόριτς την Κυριακή.

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τον προπονητή μας χαλαρό» τόνισε ο 27χρονος επιθετικός και συνέχισε: «Ο Μπρένταν μας μεταδίδει αυτοπεποίθηση σε όλους, επειδή είναι καλός στη δουλειά του. Πιστεύει πραγματικά στην ομάδα και, όταν έχεις τέτοια πίστη από τον προπονητή σου, είναι πολύ πιο εύκολο να αποδίδεις στο 100%».

Ο παρτενέρ του Σουάρες στην επίθεση και δεύτερος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 20 τέρματα, Ντάνιελ Στάριτζ, θα ταξιδέψει στο «Κάροου Ρόουντ» για το ματς με τη Νόριτς, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε με μικρο τράβηγμα από τη νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης