Πρεμιέρα στους φετινούς ομίλους του Champions League κάνει απόψε (21:45, Novasports 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό σύνολο του οποίου το κύριο γνώρισμα είναι η ομαδικότητα, ενώ παράλληλα παίζουν με μαχητικότητα, αλληλοκάλυψη και διαθέτουν μία πολύ συμπαγή ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίτσελ γνωρίζει καλά την Ατλέτικο, την οποία χαρακτήρισε «πραγματικό αιώνιο αντίπαλο, πολύ περισσότερο από την Μπαρτσελόνα», αναφερόμενος στην «κόντρα» του από την εποχή που αγωνιζόταν στην Ρεάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία και Ελαμπντελαουί. Στα χαφ ο Εντινγκά θα έχει βοήθειες από τον Μιλιβόγιεβιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μανιάτης, ο οποίος όμως είναι αμφίβολος λόγω του τραυματισμού του. Στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Κασάμι, στο δεξί ο Ντουρμάζ ή ο Αφελάι, ενώ πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θέση θα πάρει ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Μπενίτες και Γιαννούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που θα βρίσκεται στην εξέδρα, λόγω τιμωρίας, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μόγια θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Γκοντίν, Μιράντα στο κέντρο της άμυνας, ο Χουάνφραν δεξιά και ο Σικέιρα ή ο Ανσάλντι αριστερά. Οι Τιάγκο και Γκάμπι θα παίξουν στα χαφ, πιο μπροστά ο Γκαρσία, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Κόκε και αριστερά ένας εκ των Γκριεζμάν ή Αρντά. Προωθημένος θα είναι ο Μάντζουκιτς.

Την αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης συμπληρώνουν οι Ομπλιάκ, Χέσους Γκάμεθ, Χ. Χιμένεθ, Μ. Σουάρεθ, Τσέρτσι, Σαούλ και Ρ. Χιμένεθ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης