Τη φανέλα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Τακουρίδης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή ανακοίνωσαν κι επίσημα την απόκτησή του.

Ο 26χρονος διεθνής κεντρικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Φοίνικα Σύρου, Ηρακλή και Άρη, δήλωσε σχετικά με το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρωταγωνιστεί σ’ όλα τα αθλήματα και έχει τεράστια ιστορία στο βόλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Μεγάλο κίνητρο είναι και η συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύει τον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παίκτες και αρνείται να συμμετάσχει στην «κωμωδία» με την υπόθεση του 4ου ξένου η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ενώ έχουμε εισέλθει στον μήνα Αύγουστο. Ο Γιάννης Τακουρίδης, είναι γεννημένος το 1988, και έχει αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου, στον Ηρακλή και στον Άρη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης