Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Μπακάκης.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κ. Φώτης Κωστούλας είχε στα γραφεία της AEGEAN τις τελικές διαπραγματεύσεις και υπέγραψε την παραχώρηση του παίκτη στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το aek365.gr μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει υπογράψει και ο νεαρός δεξιός μπακ χαφ που περίμενε την ειδοποίηση της ΑΕΚ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δούλευε τις τελευταίες μέρες για την μεταγραφή γνωρίζοντας πως ο παίκτης αποτελεί στόχο και του Ολυμπιακού και για τον λόγο αυτό υπήρξαν οι χθεσινές διαψεύσεις αφού η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί και κανείς δεν ήθελε να χρεωθεί μια επικοινωνιακή ήττα.

Η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Μπακάκη που θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες δεξιούς μπακ μετά τα δύο χρόνια στον Παναιτωλικο όπου έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά τόσο ο Κωστούλας όσο και ο ίδιος ο παίκτης προτίμησαν την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπακάκης αναμένεται να υπογράψει για 4 χρόνια και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα κι από τις δύο ομάδες αργότερα μέσα στην μέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης