Την έκτη θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, καθώς ηττήθηκε σήμερα από την Κροατία με 11-7, στην αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε από το ξεκίνημα του αγώνα προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βλαχόπουλο και Φουντούλη, ενώ ο Κολόμβος με παίκτη παραπάνω «έγραψε» το 3-1, 2.47΄΄ πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, από εκείνο το σημείο και για περίπου 16 αγωνιστικά λεπτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να παραβιάσει ξανά την εστία της Κροατίας, η οποία με έξι «αναπάντητα» γκολ προηγήθηκε 7-3, 4.14΄΄ πριν από τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Γούνας μείωσε σε 7-4, ενώ ο Κολόμβος «έγραψε» το 7-5 για την εθνική, 2.24΄΄ πριν την ολοκλήρωση του οκταλέπτου.

Ο Μούσλιμ έφερε ξανά την Κροατία στο +3 (8-5), 1.38΄΄ για το τέλος της τρίτης περιόδου, σε μια φάση που η ελληνική ομάδα διαμαρτυρήθηκε για φάουλ και ο Σάκης Κεχαγιάς παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φουντούλης μείωσε σε 8-6 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, αλλά οι «Χρβάτσκι» επανέφεραν το προβάδισμά τους στα τρία γκολ με τον Γιόκοβιτς, 6.26΄΄ πριν από το τέλος. Ο Φουντούλης μείωσε ξανά σε 9-7, 2.33΄΄ για το τέλος, αλλά ο Λόντσαρ «έγραψε» το 10-7, 1.15΄΄ πριν από τη λήξη «σφραγίζοντας» την επικράτηση της «Χρβάτσκα».

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 3-2, 3-2

Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πάβιτς, Μπούκιτς 1, Μιλάκοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς, Μούσλιμ 2, Μπούσλιε, Σούκνο 3, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ζίβκοβιτς, Μπίγιατς.

ΕΛΛΑΔΑ:
Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης