Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στον Φωκικό και με την ευρεία νίκη του με 5-1 σκορ στο «Καραϊσκάκη» μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 30ης Οκτωβρίου, για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» ο Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ διακρίθηκε επίσης ο Αριέλ Ιμπαγάσα που έδωσε δύο ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, καθώς ο Μίτσελ ξεκούρασε τους αρκετούς παίκτες του, ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η πρώτη εμφάνιση του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε αγώνα των νταμπλούχων Ελλάδας, μετά από αρκετό διάστημα.

Στο 4΄ ο Κάμπελ, στο 7΄ ο Γιαταμπαρέ, στο 51΄ (και στο 80΄) ο Σέποβιτς και στο 74΄ ο Ολαϊτάν σκόραραν τα πρώτα τέρματά τους με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 3-1 ο Φράγκος, στο 55ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοναδικό μελανό σημείο της σημερινής αναμέτρησης για τους Πειραιώτες ήταν ο τραυματισμός του Κάμπελ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84′ Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν, Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης