Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς η Τριγλία Ραφήνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σταύρου Σβάρνα στην ΑΕΚ.

Ο 16χρονος άσος, για τον οποίο η ομάδα του δηλώνει υπερήφανη, που κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μεταπηδώντας στην «Ένωση», αποτελεί ουσιαστικά τη 10η μεταγραφή του δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν στη Football League μετά τους Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ζόριτς, Ανέστη, Αραβίδη, Ντούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαχολάκης Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΑΕΚ και υπέγραψαν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σβάρνα Ευστράτιου στην ΑΕΚ. Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την 01/07/2014.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας αισθάνεται υπερήφανο που ένα ακόμη παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να τιμήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε, ευχαριστεί τον αθλητή για όσα πρόσφερε στο σωματείο μας και του εύχεται ότι το καλύτερο και σπουδαιότερο στην καριέρα του».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέκτησε Σβάρνα η ΑΕΚ!
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, 21:14

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης