Οι χαμηλές… πτήσεις του Χίλτον Άρμστρονγκ στα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται ότι του ανοίγουν την πόρτα της εξόδου, δημιουργώντας μεταγραφικές προϋποθέσεις για τον «εξάστερο»!

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει καταφέρει να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους» και μοιάζει εκτός κλίματος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του φθίνει διαρκώς και περιορίζεται σε κάποια λεπτά στο ξεκίνημα των αναμετρήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο στη Γλυφάδα στη δωδεκάδα αντί του Άρμστρονγκ αναμένεται να βρίσκεται ο Γάιος Σκορδίλης, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί ως προάγγελος αποδέσμευσης του παίκτη!

Προβληματισμός υπάρχει και για τον Ντέργουιν Κίτσεν. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί σκιά της εικόνας, που έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας. Δείχνει αγχωμένος και δεν βοηθά στην οργάνωση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει ξανά στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πάντως στην περίπτωση του Κίτσεν οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα του δώσουν χρόνο προσαρμογής.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Άρμστρονγκ, δεν αναμένεται να παίζει στη θέση «5», αφού αυτή καλύπτεται πλέον και από τον Λάσμε δίπλα σε Σχορτσιανίτη, Τσαρτσαρή και Σκορδίλη. Πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί στη θέση του Άρμστρονγκ ένας πάουερ φόργουορντ (ο Τζερεμάια Μάσεϊ, που είχε απασχολήσει, παραμένει ελεύθερος) ή ακόμη και ένας γκαρντ. Λύσεις υπάρχουν αρκετές, καθώς έχουν «κοπεί» αρκετοί αξιόλογοι παίκτες από το ΝΒΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να περιμένει την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας για να ενισχυθεί με κάποιον από τους καλούς ξένους των ομάδων που δεν θα συνεχίσουν στο Top 16.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης