H Heineken μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League και καλεί τους καταναλωτές να την ακολουθήσουν, συμμετέχοντας στο μεγάλο της διαγωνισμό TIME FOR HEINEKEN IBIZA FINAL με δώρο ένα αξέχαστο διήμερο στην Ibiza, γεμάτο party, ποδόσφαιρο και πολλές εκπλήξεις!

Διεκδικήστε και εσείς μία θέση στην μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, που προσφέρει η Heineken στην Ibiza, με κορύφωση την προβολή του μεγάλου Τελικού, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, που είναι ήδη στον αέρα και θα διαρκέσει μέχρι τις 02/05!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή: επισκεφθείτε τη σελίδα της Heineken στο Facebook μέσα από το link www.facebook.com/heineken, μετρήστε αντίστροφα για τον τελικό και μπείτε στην κλήρωση, που θα χαρίσει σε 4 τυχερούς νικητές το μεγάλο δώρο.

Η Heineken, χορηγός για ακόμη μία χρονιά του UEFA Champions League, ζει στο έπακρο την απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και δείχνει στους Έλληνες καταναλωτές το «Δρόμο προς τον Τελικό». Δοκιμάστε την τύχη σας και διεκδικήστε το ταξίδι στην Ibiza, απολαμβάνοντας τον μεγάλο τελικό παρέα με παγωμένη Heineken.

Δείτε εδώ τι έγινε πέρυσι και ετοιμαστείτε: http://youtu.be/jY2m0ryWvPA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Heineken. Open Your World

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης