Όνειρο θερινή νυκτός αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό ο Μπόγιαν Κρκιτς, καθώς τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών που ήθελαν τον παίκτη να επιλέγει την Στόουκ επιβεβαιώθηκαν.

Η ομάδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ αναδείχθηκε τελικά νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση του άσου της Μπαρτσελόνα, αφού το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε κι επίσημα την ένταξη του 23χρονου παίκτη στο ρόστερ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός άσος αποκτήθηκε όχι με δανεισμό αλλά με κανονική μεταγραφή από τους «πότερς».  Πιο συγκεκριμένα ο ο Κρκιτς υπέγραψε με την Στόουκ συμβόλαιο μέχρι το 2018, με τους Καταλανούς να διατηρούν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Κρκιτς οι πρωταθλητές Ελλάδας πλέον στρέφουν την προσοχή τους σε άλλους μεταγραφικούς στόχους.

«Θέλει Πουλίδο η Ίντερ»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα transfermarketweb.com, επισημαίνοντας ότι οι «νερατζούρι» παρακολουθούν τον Μεξικανό επιθετικό της Τίγκρες, ο οποίος, ως γνωστόν, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Όπως υπογραμμίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, για τον στράικερ της Τίγκρες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Μίλαν όσο και η Πάρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Υπογράφει στην Στόουκ ο Κρκιτς,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014, 17:05

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης