Με πέναλτι που κέρδισε ο Μερεμπασβίλι και εκτέλεσε ο Αμπντούν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια επικράτησε 1-0 της Καλλονής, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλλονή απείλησε με το ξεκίνημα του αγώνα, όμως η μπάλα από το πλασέ του Μανούσου πέρασε άουτ. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσει, ενώ η Βέροια απείλησε πρώτη φορά λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Αμπντούν να εκτελεί φάουλ, χωρίς να βρει στόχο.

Στο 61′ ο Τσαμπούρης εκτέλεσε επίσης απευθείας, όμως ο Λόπεθ μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα, με τον Μαγέφσκι δέκα λεπτά μετά να σουτάρει άουτ.

Στο 77′ η Καλλονή είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μανούσος με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γιορέντε αλλά το σουτ του δεύτερου στην κίνηση ήταν άστοχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Μερεμπασβίλι στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου κέρδισε πέναλτι από τον Μπαργκάν και ο διαιτητής Κιοτζένης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αμπντούν ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και δεν αστόχησε χαρίζοντας έτσι τη νίκη στη Βέροια.

Καλλονή – Βέροια 0-1 (Novasports 3)

Γκολ: 90’+3′ πεν. Αμπντούν

Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς, Ούκα, Μπαργκάν – Μαραγκός

Κόκκινες κάρτες:

Καλλονή (Θεοδωρίδης):
Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ούκα, Κρολ, Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (46′ Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης (72′ Γιορέντε), Γεωργίου (61′ Μπαργκάν), Μανούσος.

Βέροια (Γεωργιάδης):
Λόπεζ, Νάστος, Μαραγκός, Πουγκουράς, Γιαννούλης, Βεργώνης, Σιόντης (85′ Κόλα), Νέτο (57′ Μερεμπασβίλι), Μαγέφσκι, Aμπντούν, Ναζλίδης (69′ Καϊκούτ),

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης