Στους 20 κορυφαίους Ημιμαραθωνίους εντός και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου κατατάσσει τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας γνωστό βρετανικό περιοδικό για το τρέξιμο και για τις γυναίκες.

Το womensrunnininguk.co.uk έψαξε, έμαθε και προτείνει στις αναγνώστριες του 20 ημιμαραθώνιους που δεν είναι και τόσο «soft» αφού τους προτιμούν δεκάδες χιλιάδες δρομείς κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσά τους συμπεριελήφθη και αυτός της Αθήνας που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Συντάγματος και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στο σημείο που το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρεται στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τονίζει ότι γίνεται στην γενέτειρα του Μαραθωνίου και αναμένεται να συγκεντρώσει περίπου 18.000 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματά του.

Επίσης πληροφορεί τους αναγνώστες του ότι η διαδρομή του αγώνα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περνάει από ορισμένα ιστορικά μνημεία της πόλης με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Ακρόπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους υπόλοιπους προτεινόμενους Ημιμαραθωνίους συμπεριλαμβάνονται, αυτός του Γκέτεμποργκ, του Δουβλίνου, της Γλασκόβης, του Τάμεση, του Τσέστερ κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης