Ο Μοχάμεντ Μο Φαρά απέσυρε τελικά τη συμμετοχή του από τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας, η πρεμιέρα των οποίων πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Γλασκώβη, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, ανακοίνωσε η αγγλική αποστολή.

«Πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας», αναφέρει δήλωση του σομαλικής καταγωγής αθλητή η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά ήθελα να προσθέσω τον τίτλο από τους αγώνες της Κοινοπολιτείας δίπλα σε αυτούς του Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά η διοργάνωση πραγματοποιείται μερικές εβδομάδες νωρίτερα για μένα, αφού το σώμα μου δεν είναι ακόμη έτοιμο να τρέξει. Τις καλύτερες ευχές στους συναθλητές μου που θα μετάσχουν στη Γλασκώβη», πρόσθεσε.

Ο 31χρονος «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 5.000μ και 10.000μ καθώς και παγκόσμιος πρωταθλητής στη Μόσχα, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και για το λόγο αυτό την προηγούμενη εβδομάδα δεν συμμετείχε ούτε στο ντάιαμοντ λιγκ της Γλασκώβης. Πλέον μπροστά του έχει μόνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης που είναι και ο τελευταίος μεγάλος εφετινός στόχος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης